Nieuws
Welkom
Oplossingsgericht
Kennismaking met
Waarom kennismaken
Interesse sessie
Diensten
Trainingen
Your soltoolkit
Ervaringen delen
Gedeelde ervaringen
E-book
Documenten
Referenties
Links
Talking sticks
Contact
Sitemap
Privacybeleid

 

Kennismaking met Oplossingsgericht denken en Werken

Kennismakingssessie

Wij bieden verschillende mogelijkheden om met Oplossingsgericht Denken en Werken kennis te maken. Dat doen we door oa. door het aanbieden van kennismakingssessies.

Gedurende een  sessie van 1,5 a 2 uur maken de deelnemers kennis met oplossingsgericht denken en werken. Stil wordt gestaan bij wat oplossingsgericht denken en werken inhoudt, wat het voor het individu maar ook voor organisaties kan betekenen, hoe doe je het en wat levert het op.

 De volgende vormen zijn mogelijk: 

*    tijdens een lunch sessie, bijvoorbeeld van 12.00  tot 14.00 uur,

*    een afternoon sessie, bijvoorbeeld van 15.00 tot 17.00 uur,

*    een avondsessie, kan specifiek voor het onderwerp oplossingsgericht   denken en handelen zijn maar kan ook als onderdeel van een groter     geheel.

De lunch en de afternoon sessie zijn uiterst geschikt voor organisaties die hun medewerkers kennis willen laten maken met oplossingsgericht denken en werken. Deze sessies worden incompany en op locatie bij de organisatie gegeven. Weinig organisatie, alleen een datum plannen en tijdig communiceren. De kosten zijn laag. U zorgt voor de locatie en de innerlijke verzorging van de deelnemers en wij verzorgen de inhoud van de sessie. Prettige bijkomstigheid bij de lunchoptie is dat er nauwelijks “tijdsverlies” is omdat de medewerkers in hun lunchtijd deelnemen aan de bijeenkomst.

De avondsessie is ook interessant voor netwerkbijeenkomsten. In dat geval kan het een onderwerp zijn dat op een periodiek te organiseren bijeenkomst op de agenda komt.

De kennismakingssessie kan ook ingezet worden als onderdeel van het relatiebeheer voor relaties van bedrijven. In dat geval biedt het bedrijf hun relaties een bijeenkomst aan.

De basis voor alle varianten is het kennismaken met oplossingsgericht denken, handelen en werken. Gedurende de bijeenkomst wordt met de deelnemers op een interactieve manier invulling gegeven aan de kennismaking. Wat is het nu eigenlijk, wat kan je ermee en wat levert het op voor organisaties maar ook voor het individu, bijvoorbeeld de medewerker.

Resultaat is dat deelnemers een beeld en gevoel hebben wat oplossingsgericht denken, handelen en werken is en wat je er als individu en als organisatie mee kunt. Zij kunnen zelf de vertaalslag maken naar zowel hun privésituaties als hun werkomgeving.

Wil je een afspraak maken mail ons dan of bel 06 - 29038281

Meer informatie over waarom een kennismaking interessant voor uw organisatie kan zijn.

Top
Bellehouse  | info@oplossingsgerichtdenkenenwerken.nl