Nieuws
Welkom
Oplossingsgericht
Kennismaking met
Diensten
Trainingen
ODHW
ODH
Data en aanmelden
Your soltoolkit
Ervaringen delen
Gedeelde ervaringen
E-book
Documenten
Referenties
Links
Talking sticks
Contact
Sitemap
Privacybeleid

 

Oplossingsgericht Denken en Handelen voor "particulieren".

Voor mensen die kennis willen maken met Oplossingsgericht Denken en Handelen verzorgen wij een eendaagse training. Deze training is gericht op individuen die geinteresseerd zijn in Oplossingsgericht Denken en Handelen.

Tijdens de training wordt ingegaan op wat Oplossingsgericht Denken en Handelen is, wat het betekent om meer oplossingsgericht te denken en te handelen en hoe je dat doet. Ook wordt aandacht besteed aan hoe je Oplossingsgericht Denken en Handelen in je dagelijks handelen kunt verankeren.

Tijdens de training wordt naast de behandeling van de theorie en technieken ook geoefend zodat de deelnemer na de training ook direct aan de slag kan. Aan het eind van de training  wordt een ieder gevraagd te benoemen hoe het geleerde vertaald gaat worden naar de praktische invulling. De deelnemer kan daardoor het geleerde direct in de praktijk brengen. Indien relevant kan de deelnemer het geleerde ook zakelijk inzetten.

De kosten bedragen € 245,00 incl. btw. voor particulieren die zich op persoonlijke titel inschrijven en voor personen die zich door hun werkgever laten inschrijven bedragen de kosten € 245,00 excl. btw. De training wordt gegeven in Doorn en duurt van 9.00 - 17.00 uur.  Voor informatie en het inschrijfformulier klik hier.

Top
Bellehouse  | info@oplossingsgerichtdenkenenwerken.nl