Nieuws
Welkom
Oplossingsgericht
Kennismaking met
Diensten
Trainingen
ODHW
Data en aanmelden
ODH
Your soltoolkit
Ervaringen delen
Gedeelde ervaringen
E-book
Documenten
Referenties
Links
Talking sticks
Contact
Sitemap
Privacybeleid

 

Oplossingsgericht Denken, Handelen en Werken voor managers en medewerkers 

Doelgroepen

  • managers die hun medewerkers willen begeleiden, stimuleren en coachen om Oplossings-gericht Denken en Werken onderdeel te laten worden van de dagelijkse manier van werken.
  • medewerkers die meer willen weten wat Oplossingsgericht Denken en Werken betekent en hoe je het onderdeel kunnen laten worden van je dagelijkse manier van werken.

Tijdens de training wordt ingegaan op wat Oplossingsgericht Denken en Werken is, wat het betekent om meer oplossingsgericht te denken en te werken en hoe je dat doet. Ook wordt aandacht besteed aan hoe je Oplossingsgericht Denken en Werken binnen je afdeling of team kunt implementeren en verankeren.

Tijdens de training worden naast de behandeling van de theorie (de onder kenmerken genoemde aspecten) en technieken ook geoefend zodat de deelnemer na terugkomst op de werkplek ook direct aan de slag kan. Aan het eind van de workshop wordt een ieder gevraagd te benoemen hoe het geleerde vertaald gaat worden naar de praktische invulling. Belangrijk is hoe Oplossingsgericht Denken en Werken verankerd wordt in het dagelijks functioneren van de manager en de medewerker. Voorbeeldgedrag doet volgen.

Incompany

Bent u geïnteresseerd in een incompany training neem dan contact met ons op en we maken een op maat gesneden training die aansluit op uw organisatie. U kunt een mail sturen naar het onderstaande mailadres en wij nemen contact met u op.

Kosten

Open inschrijvingen € 245,00 per persoon, excl. btw (incl. koffie, thee, lunches en materiaal)  

Meer informatie over de data, inschrijfprocedure klik hier.     

Incompany € 265,00 per persoon excl.btw, uitgaande van deelname 12 personen (incl. koffie, thee, lunches en materiaal)

Top
Bellehouse  | info@oplossingsgerichtdenkenenwerken.nl